Vrijwilligers

De Bibliotheek zoekt jou!

Wij hebben geregeld vacatures voor vrijwillige medewerkers.

  • Ben jij een bordspelletjesfanaat? Help mee met het organiseren van spelletjesavonden in de Bibliotheek in Rijssen. We organiseren dit iedere laatste vrijdagavond van de maand. Vanuit de Bibliotheek is het belangrijk dat iemand de mensen ontvangt en betrekt. Daar kom jij in beeld! Is dit iets voor jou? Neem contact op met floriangeurtsen@bibliotheekrijssenholten.nl . 
  • We zijn ook op zoek naar een vrijwilliger voor de VoorleesExpress in Rijssen. Twintig weken lang lees je voor in een gezin waar voorlezen niet vanzelfsprekend is. Zo help je mee met de taalontwikkeling van het kind. Een hele dankbare klus! Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Abigaïl Bancken, abigailbancken@bibliotheekrijssenholten.nl . Meer informatie vind je hier.
  • Ben je op de hoogte van ontwikkelingen op digitaal gebied en heb je een klik met senioren? Dan is de functie van vrijwillige computerdocent onder de vlag van SeniorWeb iets voor jou. Wij zoeken iemand die zijn of haar kennis goed over kan brengen en die goede ideeën heeft voor te geven cursussen en workshops. Belangstelling? Mail naar: annelieskremer@bibliotheekrijssenholten.nl 
  • Ben jij creatief, technisch onderlegd en heb je een groot hart voor kinderen? Dan zoeken wij jou! Word vrijwilliger in ons MaakLab in de bibliotheek en maak het verschil in het leven van kinderen van 8-12 jaar! Als vrijwilliger in ons MaakLab ben je de drijvende kracht achter de technologische en creatieve activiteiten voor de leeftijdsgroep 8-12 jaar. Meer informatie vind je hier.

 De Bibliotheek vraagt een VOG aan voor de vrijwilligers.