Vacature huishoudelijk medewerker

Gepubliceerd op: 11 april 2024 14:33

Omdat onze huidige medewerker met pensioen gaat, zijn wij op zoek naar een huishoudelijk medewerker/ medewerker algemene ondersteuning I.

Bibliotheek Rijssen
Uren: 16 uur per week 

Onze zeer gewaardeerde collega Hermien gaat binnenkort met pensioen. En daarom zoeken wij voor onze bibliotheek in Rijssen met ingang van 1 juni a.s. (of indien mogelijk eerder) een nieuwe collega die onze bibliotheek spic en span houdt, zodat de bezoekers en collega's kunnen genieten van een schone ontmoetingsplek, schone sanitaire voorzieningen en kantoren.

Je bent gastvrij en je straalt dit ook uit. Je hebt oog voor detail en weet wat jouw aandacht nodig heeft. Je werkt – zelfstandig - van maandag t/m vrijdag (of eventueel zaterdag in ruil voor een andere dag in de week). De tijden bepalen we in onderling overleg, we zijn flexibel.  

We bieden je 16 uur per week en je wordt ingeschaald in schaal 3 van de Cao Openbare Bibliotheken, afhankelijk van ervaring en variërend van 2095 tot 2683 euro per maand (bij een dienstverband van 36 uur). Binnen de Cao Openbare Bibliotheken kennen we goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw. We bieden in eerste instantie een jaarcontract aan, met de intentie tot verlenging. 

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Solliciteer dan snel, maar in ieder geval voor 1 mei a.s. Een korte motivatie en een overzicht van jouw  reeds opgedane ervaring(en) zien we graag in de volgende mailbox verschijnen: marijeleferink@bibliotheekrijssenholten.nl

Heb je eerst nog vragen over de inhoud van de werkzaamheden? Neem dan contact op met Henk van de Maat (teamleider) via 0548 513 431.